header.png
 
 
Zaalhockey

HEREN 13 ZAALKAMPIOEN

Nieuws afbeelding 11-2-2013
Toen vorig jaar het zaalschema binnenkwam, was het voor trainer/coach Ronald Osephius direct duidelijk dat 1 dag een uitdaging zou worden. 10 februari 2013. Precies de laatste dag van de competitie zouden zijn beide zaalteams een soort van gelijk in Delft en Barendrecht spelen. En zijn gevoel vertelde hem dat dat precies wel eens de dag zou worden dat er belangrijke beslissingen zouden vallen. Het gevoel kwam uit!
 
Het begint met Heren 13. Niet dat MHV Evergreen zoveel Heren teams heeft alleen met deze code werd aangegeven dat dit een speciale samenstelling zou zijn. Dit seizoen had een vaste groep jongens, die nu haast allemaal mannen zijn, afscheid van elkaar genomen. Na jaren samengespeeld en veel gewonnen te hebben, was het nu tijd voor een hernieuwde indeling. Alleen het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en de mannen hadden een diepste wens. Nog 1 seizoen met hun oude trainer/coach de zaal in.
 
Na kort overleg gaven de mannen een volmondig Ja aan elkaar en werd zo het seizoen 2012-2013 ingeschreven als Heren 13. En deze begon goed. Vanaf het begin stonden ze weken lang op nummer 1. Prachtige wedstrijden werden er gespeeld en de oude en zo vertrouwde sfeer was weer helemaal terug. Veel lol en toch presteren. Een machtige combinatie waar elke speler in zijn eigen waarde wordt gelaten. En dan gaat het opeens twee wedstrijden minder. 1 wordt er verloren en 1 gelijk. Veel teams zijn aan elkaar gewaagd in deze competitie en zodoende wordt het opeens erg spannend. Precies de laatste competitiedag dient van de twee wedstrijden minimaal 1 gewonnen te worden. Makkelijk gezegd dan gedaan want als je je droom wilt waar maken en je weet dat je het kan, zijn het vaak toch de zenuwen die je grootste tegenstander kunnen worden. En de trainer/coach had elke keer gezegd dat ze deze laatste dag het alleen dienden te doen, want hij zou bij de Meiden van B2 zijn. Alleen als het dan toch zo spannend wordt, wordt het schema omgegooid en reist Ronald Osephius de mannen van H13 achterna. Dan maar 1 wedstrijd gelijk winnen en met grote spoed naar Barendrecht. Ok. Dat was de theorie.
 
En de praktijk? Precies zoals op de trainingen besproken. Eigen spel. Eigen tempo en vertrouwen. In jezelf en je team. Het duurde even voordat uit een strafcorner met een sleep de 1-0 werd neergezet. Hierna begon het werkelijk te lopen. De mannen kwamen in hun eigen spel en de einduitslag bevestigde wat ze ook werkelijk zijn. WINNAAR. De tweede wedstrijd werd een verplichting en werd er met 3-3 gelijk gespeeld.
 
Heren 13 zaalkampioen 2012-2013 bestaande uit; Timothy van der Drift, Bram Werner, Brian Hofman, Sieger Engelchor, Jesse de Bruin, Ronald Osephius, Remco Groenheide, Roy Osephius, Roy Veringmeier, Lex Quak, Sergio Chavez Chavez, Alois de Jong.
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01