header.png
 
 
Feestcommissie

HET GEMASKERDE HOCKEYFEEST

Nieuws afbeelding 28-2-2013

Het vriest, dooit, sneeuwt, waait en eigenlijk allemaal op hetzelfde moment. Je gaat ingepakt naar buiten omdat iedereen toch wel nog een beetje op lichaamstemperatuur aan wilt komen. En dan het hockeyen! Veld wel beschikbaar, veld niet beschikbaar .. Maar, er is hoop. Af en toe schijnt het zonnetje weer en durf je bijna te praten over "een mooie dag.” Nou kunnen we het vragen aan Piet Paulusma of Peter Timofeeff, maar de lange mooie dagen zullen nog wel even op zich laten wachten!


Wat wij wel weten, is dat er een mooie avond aankomt. Zaterdag 16 maart opent Evergreen de deuren voor weer een mooi hockeyfeest. Hiermee kunnen we de rest van het seizoen inluiden om, weer of geen weer, elke week toch weer op dat veld te staan. Om nog een beetje in het ingepakte sfeertje te blijven is het thema ‘Het Gemaskerde Hockeyfeest’! Denk aan een masker tegen de kou, denk aan de Gemaskerde Muchacho (wie kent hem nog?), Zorro of maak het zo gek mogelijk.


Iedereen vanaf de C-jeugd is welkom. Het feest zal om 10 uur starten. Na 2 uur gaan de lampen aan, het bier achter slot en grendel en komen de bezems uit de kast. Vaak een reden voor mensen om toch maar naar huis te gaan.. Data voor het kaartverkoop zullen gauw op de website komen, dit zal de week voor het feest zijn.


Dus zet het in je agenda:
16 maart Het Gemaskerde Hockeyfeest!

Graag tot dan,
De Feestcommissie

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01