header.png
 
 
Zaalhockey

M8E1 1E IN DE ZAAL

Nieuws afbeelding 19-2-2013
M8E1 1E IN DE ZAAL!
 
Evergreen M8E1 - Bleiswijk M8E1
De wedstrijd tegen Bleiswijk werd gespeeld met 4 wissels op de bank hetgeen zorgde voor een goede verversing van het team gedurende de wedstrijd. Bleiswijk spelend in lichtblauw / donkerblauw. Supporter Cos informeerde waarom sommige speelster een grijs/blauwe combinatie droegen. Het zal wel aan het wasmiddel gelegen hebben, laten we maar zeggen.
Iris was moeilijk te herkennen doordat de vertrouwde paardenstaart had plaatsgemaakt voor twee staarten! Na enkele minuten wist Evergreen 0-1 te scoren vanuit een zuiver aangereikte pass. Onze keeper wist Evergreen tegen een 1-1 te behoeden door een overtuigende keepersactie. Een plotselinge mogelijk voor Evergreen om te scoren bracht het team niet uit balans en koelbloedig deed Evergreen haar plicht en scoorde
0-2. Evergreen beheerste de wedstrijd en wist na een prima onderschepping van de bal doeltreffend de score op 0-3 te zetten. Bleiswijk maakte nog bijna 1-3 door een harde uithaal op het doel. De bal vloog via de binnenkant paal het veld weer in. In de laatste minuten wist Evergreen zelfs 0-4 te scoren door flitsend over te spelen en professioneel af te ronden. Al met al was het een overtuigend resultaat dat voldoende vertrouwen gaf voor de laatste wedstrijd tegen Rijswijk waarbij zelfs het zaalkampioenschap in de wacht gesleept kon worden!
 
Rijswijk M8E2 - Evergreen M8E1
De meiden van Evergreen 8E1 hebben afgelopen zaterdag als kampioenen de zaalcompetitie afgesloten. Deze laatste wedstrijd in de zaalcompetitie, waarbij gedurende de winterperiode elk team twee wedstrijden speelden, werd gespeeld tegen Rijswijk. De meiden van 8E1 waren al flink opgewarmd door de 4-0 overwinning in de eerste wedstrijd. De tweede wedstrijd was een zeer belangrijke omdat bij winst het zaalkampioenschap in binnengehaald kon worden. De dames stonden hier gelukkig zelf niet al te veel bij stil en de coaches Agnes en Brigitte vonden dit een prima uitgangspunt. Rijswijk had als geduchte tegenstander eerder de overwinning op Evergreen opgeëist en Evergreen kon zich revancheren. Evergreen kwam in het begin goed weg door twee prima reddingen door keeper. De continue druk van Rijswijk werd prima gepareerd en omgezet in vlotte counters van Evergreen. Na een discussie tussen de scheidsrechters werd een Rijswijks doelpunt terecht afgekeurd en Evergreen wist via uitstekend combinatiespel Rijswijk te passeren en 0-1 te scoren. Rijswijk kwam sterk terug. Een schot op het doel mistte op enkele centimeters het goal van Evergreen. Ook Evergreens harde uithaal op het doel van Rijswijk leidde niet tot een verdere uitbouw van de nog magere 0-1. Beide teams speelde snel spel wisten de eigen spelers goed te vinden terwijl zeer fel op de bal werd gespeeld. Een tweede doelpunt van Evergreen leidde tot discussie de scheidsrechters die uiteindelijk in het nadeel van Evergreen uitpakte. Dit leek Evergreen alleen maar meer energie te geven. Evergreen wist prima de vrij speelsters te vinden en zelfs 0-2 te scoren. Rijswijk gaf niet op zette alles op alles om een tegendoelpunt te forceren. De ene na de andere strafcorner zette Evergreen de laatste minuten van het spel flink onder druk en een uithaal op het doel ging rakelings langs. Evergreen vocht als een leeuwin en wist prima stand te houden en sleepte op deze manier het zaalkampioenschap binnen. Een werkelijk prima prestatie van Evergreen 8E1!
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01