header.png
 
 
Website

INSTUREN VERSLAGEN

Nieuws afbeelding 31-10-2014
Beste Evergreeners,
 
Zoals jullie mogelijk wel weten, is het mogelijk om wedstrijdverslagen te plaatsen in de media waaronder de Schakel. Voor Evergreen willen wij zoveel mogelijk positieve aandacht en is het daarbij voor leden erg leuk om iedere week een verslag te lezen.
 
Om dit alles te coördineren willen wij een ieder verzoeken om contact met de media via de PR te doen. De afspraak met de Schakel is dat zij alleen verslagen plaatsen die zijn ingezonden door de PR. Dit om een overload aan artikelen te voorkomen, waarbij het risico wordt gelopen dat bepaalde stukken niet geplaatst worden. Er kan dan door ons gekeken worden of het mogelijk is om verschillende stukjes te combineren. Bovendien is er dan een centraal aanspreekpunt en dat is voor iedereen wel zo duidelijk.
 
Graag zien wij de verslagen voor maandag 17.00 uur ingestuurd, zodat er nog voldoende tijd is voor ons om eventuele aanpassingen te doen.
 
Verslagen met eventueel een foto kunnen gemaild worden aan : [email protected]. Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dit graag.
 
Met vriendelijke groet,
Namens de PR- en Communicatiecommissie,
 

Tamara Rietdijk


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01