header.png
 
 
Bestuur

EVEN VOORSTELLEN... MARC VAN PUTTEN

Nieuws afbeelding 20-2-2013
Ik stel mij hierbij graag aan jullie voor! Mijn naam is Marc van Putten, 39 jaar, en woon aan de Noordvliet in Maassluis met mijn vrouw Mariska en dochters Ilse en Emma. Ik ben (pas) sinds september 2012 lid van Evergreen geworden, zeer kort nadat Ilse lid was geworden.
 
Al snel werd ik gegrepen door het "clubgevoel”, mede door het warme onthaal door de andere ouders uit het team (M6E3) van Ilse, maar ook door de gezelligheid tijdens wedstrijden en de recreantentraining. Daarnaast ben ik zeer enthousiast over de ambities van Evergreen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Verenigen. Om deze redenen zet ik mij zeer graag in als penningmeester.
 
Het penningmeesterschap is behoorlijk wat werk, dus dat doe ik niet alleen. Mariska, helpt mij hierbij. Zij zal voor een belangrijk gedeelte de administratieve taken op zich nemen; ik zal mij meer richten op de ondersteuning van het bestuur en diverse commissies als het gaat om financieel beleid en financiële besluiten. In het dagelijks leven hebben Mariska en ik gezamenlijk een accountantskantoor, dus op deze manier samenwerken is ons niet vreemd (het gaat zelfs heel goed!).
 
De formele overdracht van de administratie door Ronald Hofman zal zeer spoedig plaatsvinden. Daarnaast zal ik de komende tijd kennismaken met meerdere mensen binnen de vereniging. Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan kun je mij uiteraard bellen, mailen of aanspreken. Ik ben in ieder geval iedere maandagavond tijdens de recreantentraining bij Evergreen, ook op vrijdagmiddag tijdens de jeugdtraining en op de zaterdagen bij thuiswedstrijden van M6E3.
 
Graag tot ziens!
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01