header.png
 
 
Website

WK VERENIGINGSDAG 2014

Nieuws afbeelding 8-3-2013
De Rabobank Hockey World Cup 2014 vindt plaats van 31 mei tot en met 15 juni 2014 in het Kyocera ADO stadion te Den Haag.Tijdens dit WK strijden de 12 beste dames en heren landen teams om de wereldtitel. De KNHB stelt Evergreen in staat een eigen "WK verenigingsdag" te organiseren. De bedoeling is dan dat wij met zoveel mogelijk leden naar de WK gaan. Voor deze verenigingsdag kan Evergreen al kaarten bestellen voordat de officiƫle kaartverkoop voor de rest van de wereld start.
 
Om in te schatten hoeveel toegangskaarten onze vereniging afneemt, peilen wij de interesse onder de leden. Wij moeten voor 1 april een aantal voorkeuren doorgeven en al een goede prognose van de aantallen insturen. De "WK Evergreen-verenigingsdag" zal plaatsvinden op zaterdag 7 juni, zondag 8 juni of maandag 9 juni. Op 1 mei aanstaande krijgen wij van de KNHB te horen welke dag wij toegewezen krijgen en op welke plaats wij zitten (korte zijde of lange zijde). Op ieder van deze dagen krijg je 5 wedstrijden te zien inclusief een wedstrijd van het Nederlands dames- of herenelftal. De prijzen voor een kaartje variĆ«ren tussen de € 10 en € 40. Wij zullen nu eerst moeten inschatten hoeveel toegangskaarten Evergreen kan gaan bestellen.
 
Ons verzoek is dan ook om d.m.v. een mail naar [email protected] aan te geven of je interesse hebt in kaarten voor deze "WK Evergreen-verenigingsdag" en hoeveel kaarten je dan zou willen bestellen. Graag ook aangeven of het om kaarten voor volwassenen gaat of om jeugdkaarten (2 t/m 12 jr). Over de invulling en op welke manier e.e.a. gaat gebeuren (ook financieel), koppelen we in een later stadium terug. Deze peiling geeft dan ook nog geen recht op kaarten, maar geeft ons een beeld van het aantal kaarten dat wij kunnen opgeven. Geef je dus gauw op want dit wordt een dag om nooit te vergeten!
 
Opgeven kan tot en met 20 maart as.

 

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01