header.png
 
 
Evenementen

OUDERWETS GEZELLIG

Nieuws afbeelding 9-3-2013

Langs deze weg willen wij graag een nieuw oud begrip weer bekend maken binnen MHV Evergreen.

"Weet je wat altijd zo leuk was? Met je eigen team in het clubhuis eten” "Vroeger bleven wij veel langer hangen met de teams. Nu lijkt iedereen al voor het einde weg te zijn” "Wist je dat wij vaak met het team iets buiten de hockey om gingen doen?” "Eens in de zoveel tijd aten alle teams uit dezelfde leeftijdsgroep op het clubhuis” "Vaak organiseerde wij zelf ook feestjes, bonte avond, gala etc.” "Wat waren die kampen altijd gaaf!”
 
Bovenstaande opmerkingen werden vaak gehoord en dat heeft verleden seizoen het Bestuur aan het denken gezet. Wat was, kan altijd weer zijn. Het Bestuur voert niet voor niets het thema: Tweede Thuis. Zodoende is aan veel hockey coaches, trainers en/of team coaches voorgesteld om Ouderwets gezellig weer terug te laten keren.
 
Ouderwets gezellig bijvoorbeeld 1 x in de 2 maanden met je team na de training in het clubhuis eten (om toerbuurt verzorgen ouders dit), onderlinge cluboefenwedstrijdjes spelen en dan blijven hangen op de club (met een extra activiteit), strandtraining, zelf een feestavond (door de ouders) organiseren voor de leeftijdsgroep en/of met deze groep op de club eten, samen even iets anders… je kan het zo gek niet bedenken!
 
Het Bestuur stelt de accommodatie voor deze activiteiten beschikbaar als dit gebeurt in overleg met de bar en/of feestcommissie, waardoor het ook in de agenda wordt gezet. Bij o.a. eten en oefenwedstrijden kan het veld, clubhuis, keuken en materiaal gratis worden gebruikt.
 
Veel teams hebben dit seizoen al een heel rooster samengesteld om Ouderwets gezellig bij elkaar te komen. En wat blijkt. Het is meer dan een SUCCES! Sterker nog het is weer OUDERWETS GEZELLIG!

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01