header.png
 
 
Evenementen

INSCHRIJVEN C/D KAMP

Nieuws afbeelding 23-4-2013 Na een lange stilte van de feestcommissie over een oude traditie, is het eindelijk weer zo ver. Het C/D-kamp komt eraan! Op dit kamp worden er spelletjes gedaan, gezellig samen gegeten, gaan we naar het strand toe, er wordt wat gehockeyd en wordt er natuurlijk in tenten overnacht!

Vanwege alle activiteiten die Evergreen het laatste jaar rijker is geworden, vindt dit kamp op een later moment in het jaar plaats. We hebben ditmaal gekozen voor het weekend van 7,8 & 9 juni. Dit is natuurlijk des te beter voor een positieve weersverwachting. Op 7 mei 20:00 uur zal er in het clubhuis een infoavond plaatsvinden, voor de ouders die graag nog iets meer willen weten.

Het inschrijfformulier is te vinden op de website onder Evergreen/Feestcommissie.  Het ingevulde formulier opent zich in uw mailprogramma. Het is natuurlijk ook mogelijk dezelfde gegevens zelf in een mailtje te zetten en deze te versturen naar [email protected]. De kosten van het kamp zijn 25,-

Tevens zoeken wij ook nog vrijwilligers om groepjes te begeleiden op de vrijdagavond 7 juni en zaterdagavond 8 juni.  Stuur een mail naar: [email protected] en meldt je aan als vrijwilliger. Je krijgt dan extra informatie toegestuurd. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01