header.png
 
 
Nieuwbouw

1e BIJEENKOMST NIEUWBOUWPRESENTATIE GOED BEZOCHT

Nieuws afbeelding 22-5-2013

Plannen nieuwe clubhuis.


Donderdag 16 mei heeft de nieuwbouwcommissie een zeer goed bezochte presentatie gegeven over de plannen van het nieuwe clubhuis. De presentatie is te zien via de link: prezi presentatie .


In de presentatie hebben we laten zien, wat de opdracht is, de visie waaruit we werken, het pakket van eisen en de voorlopige eerste schetsen van het clubhuis. Tevens heeft Marc van Putten een korte weergave gegeven over het financiële stuk. De komende weken zal de commissie het financiële vraagstuk meer in details gaan uitwerken en daarna een haalbaarheidstoets doen. Tijdens de bijeenkomst waren er een aantal kritische vragen/opmerkingen over de financiën. Deze vragen nemen we zeer serieus en zullen met een goed onderbouwd en haalbaar plan komen.


Na afloop hebben we vooral positieve geluiden gehoord over het voorlopig ontwerp. We nemen de opmerkingen die we gekregen hebben mee en zullen verder gaan met het verder uitwerken van de plannen.


Naast de ca 50 leden/ouders willen we natuurlijk ook de leden die niet aanwezig konden zijn uitnodigen om hun reactie kenbaar te maken. Dit kan via het mailadres [email protected]


De tekeningen zijn ook in het clubhuis opgehangen en trekken al veel belangstellenden. We verzoeken jullie om voor woensdag 5 juni te reageren zodat we zoveel mogelijk input kunnen meenemen in de verdere uitwerkingen.


De nieuwbouw commissie heeft tijdens de presentatie de volgende vraag gesteld: Voor de realisatie van een door de leden goedgekeurd Voorlopig Ontwerp (VO) is inzet van een bouwkundig adviseur en bouwbegeleider gewenst. Gezocht wordt naar expertise binnen de vereniging. De hoeveelheid werk en tijd die voor het gehele bouwproces nodig is zal naar verwachting niet op basis van vrijwilligheid beschikbaar zijn en het is ook verstandig i.v.m. continuïteit om clubgebonden expertise hiervoor te contracteren.


We willen binnen de vereniging leden en ouders dan wel partners van leden in de gelegenheid stellen hun diensten aan te bieden.


Binnen de nieuwbouwcommissie kan en wil Mark van Spelden dat aanbieden.


Voor het aanmelden van deze expertise kan er contact opgenomen worden met Irene Monster ([email protected] ) ook hiervoor willen we jullie de gelegenheid geven tot woensdag 5 juni .


De nieuwbouwcommissie.

 

 

 

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01