header.png
 
 
TC

TRAINER/COACH HEREN 1 SEIZOEN 2013-2014

Nieuws afbeelding 23-5-2013
Namens de tc zijn wij blij te kunnen melden dat er een nieuwe trainer/coach is gevonden voor Heren 1 voor het aankomende seizoen.
 
Michel Wijnbelt zal na dit seizoen stoppen als trainer/coach Heren 1 en wij willen hem bij deze dan ook hartelijk bedanken voor zijn inzet en hem veel succes wensen voor de toekomst!
 
De keuze is, na intensieve gesprekken met een aantal kandidaten, als ook met de senioren heren selectie, gevallen op de persoon van Ronald Osephius. Ronald, bij de meesten bekend als toegewijd voorzitter, heeft in het verleden eerder de rol van trainer/coach Heren 1 en verschillende andere teams binnen de vereniging vervuld. Wij gaan er vanuit dat de heren selectie op de juiste manier door Ronald zal worden begeleid en gemotiveerd om het komende seizoen een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten in de 3e klasse, waar, zoals het er nu uitziet, het team in gehandhaafd zal blijven.
 
Het doel van de tc is om binnen een aantal seizoenen vanuit de jeugd bij de jongens, net zoals bij de dames, een goede aanvoer te krijgen voor de selectie. Het feit dat Ronald ook de rol van hoofdtrainer jongste jeugd en jongens A op zich wil nemen, heeft dan ook belangrijk meegewogen in het aanstellen van Ronald als trainer/coach.
 
Ronald heeft aangegeven dat de trainingen van H1 en jongens A komend seizoen op dinsdag en donderdag zullen worden gegeven. Dit zal ruim voor de start van het nieuwe seizoen bekend worden gemaakt.
 
Onze intentie is om als tc nauw samen werken met Ronald en wij willen hem alvast bijzonder veel succes wensen voor het komende seizoen en kijken uit naar de samenwerking.
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Commissie Hockeyzaken
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01