header.png
 
 
Bestuur

BERICHT VAN HET BESTUUR

Nieuws afbeelding 23-5-2013
Beste leden van Evergreen,
 
Zoals jullie hebben kunnen lezen heeft de TC in overleg met de betreffende teams aan Ronald Osephius gevraagd om hun trainer/coach te worden. Het bestuur is zeer tevreden met deze keuze. Met Ronald Osephius is inmiddels ook overeenstemming bereikt over zijn aanstelling.
 
Binnen het bestuur is besproken of de aanstelling van Ronald als trainer H1/JA1 verenigbaar is met zijn functie als voorzitter van het bestuur in verband met eventuele tegenstrijdige belangen. Het bestuur verwacht dat dergelijke tegenstrijdige belangen niet talrijk zijn en dat het niet noodzakelijk is dat Ronald aftreedt. Om uiterste zorgvuldigheid te betrachten en ook eventuele vervelende discussies achteraf te voorkomen is in goed onderling overleg het volgende besloten: Ronald Osephius treedt op dit moment formeel niet af, doch stelt zijn positie als voorzitter van het bestuur wel beschikbaar.
 
Personen die een positie als bestuursvoorzitter ambiĆ«ren kunnen dit kenbaar maken aan het bestuur. In de volgende ledenvergadering kan dan de nieuwe voorzitter worden gekozen of blijft Ronald aan als voorzitter. Over de procedure worden jullie nog nader bericht.
 
Wij zijn van mening dat op deze wijze de belangen van de club het beste worden gediend. Uiteraard wensen wij Ronald alle succes toe met zijn nieuwe uitdaging!
  
Namens het bestuur,
 
Martine Rijnberg & Marc van Putten

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01