header.png
 
 
Bestuur

BESTUUR MAAKT DEFINITIEVE INDELING BEKEND

Nieuws afbeelding 30-5-2013 Dit seizoen is er een beleidsplan van de TC opgesteld. In de praktijk is gebleken dat er nog een aantal aandachtspunten in dit plan zit. Al doende leert men. Deze aandachtspunten zullen in het plan c.q. verenigingsplan bijgesteld worden zodat de volgende selectie nog soepeler kan verlopen.

Omdat er vanuit het Bestuur vooral vraagtekens waren bij de selectie Meisjes A en B is de definitieve indeling tijdelijk weggehaald. Na heel veel overleg tussen diverse personen is tot een definitieve indeling gekomen. Rode draad bij deze indeling is dat er veel meisjes A naar Dames 2 zijn gegaan en hierdoor een groot vraagteken kwam bij hoe nu A het juiste in te delen. Namelijk de aanvoer en continuïteit naar Dames 1 is belangrijk echter ook het speelplezier van al onze overige leden.

De twee indelingen die bekend zijn gemaakt hebben bij veel mensen veel onrust veroorzaakt. Een leerproces voor het Bestuur en de TC. In overleg met het Bestuur heeft het TC-lid van MA/B (Willem Goedknegt) er voor komend seizoen voor gekozen om minder op inzicht en vaardigheden, en meer op wensen van speelsters en ouders in delen. We gaan er vanuit dat hiermee de indeling voor dit seizoen voor eenieder acceptabel is.

De nieuwe indeling zal vanavond (door drukte en nog gesprekken met nog een aantal speelsters) na elf uur bekend worden gemaakt. Het Bestuur staat achter deze beslissing en ziet de totale selectie nu als definitief.

Er zal n.a.v. deze selectie een evaluatie komen en alle ervaringen zullen verwerkt worden binnen al onze plannen en protocollen.

Namens het Bestuur

Ronald Osephius
Voorzitter




 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01