header.png
 
 
Nieuwbouw

BERICHT VAN NIEUWBOUWCOMMISSIE

Nieuws afbeelding 30-5-2013
Bericht van de nieuwbouwcommissie:
 
Tijdens de presentatie van de eerste ideeën van de nieuwbouwcommissie is er aangegeven dat voor het uitwerken en realiseren van een door de leden goedgekeurd Voorlopig Ontwerp (VO) de inzet van een bouwkundig adviseur en bouwbegeleider gewenst is. Gezocht wordt naar expertise binnen de vereniging. De hoeveelheid werk en tijd die voor het gehele bouwproces nodig is zal naar verwachting niet op basis van vrijwilligheid beschikbaar zijn en het is ook verstandig i.v.m. continuïteit om clubgebonden expertise hiervoor te contracteren.
 
We willen binnen de vereniging leden en ouders dan wel partners van leden in de gelegenheid stellen hun diensten aan te bieden. Binnen de nieuwbouwcommissie kan en wil Mark van Spelden dat aanbieden.
 
De activiteiten zijn in hoofdlijnen: 
- Het uitwerken van het VO tot een Definitief Ontwerp (DO) met een kostenraming + 15% nauwkeurigheid op basis van het opgestelde Programma van Eisen (PvE).
- Indienen van een oriënterende vergunningsaanvraag en eventueel initiëren van een bestemmingsplanwijziging.
- Het binnen het DO voorstellen doen voor materialisering en kleurstellingen die de sfeer van een tweede huis – strandpaviljoen– loungeruimte weergeeft.
- Het voorbereiden en indienen van een omgevingsvergunning.
- Het voorbereiden en opstellen van een bestek en bestektekeningen waarop prijsvorming kan plaatsvinden op basis van een onderhandse aanbesteding.
- Het aanbestedingsadvies opstellen.
- De directievoering (controle na komen van afspraken, kwaliteit, planning en kostenbeheersing) tijdens de realisatie van het clubhuis.
 
Voor informatie of interesse in deze functie graag voor 8 juni 2013 reageren naar Irene Monster, [email protected]
 
De nieuwbouwcommissie
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01