header.png
 
 
Feestcommissie

FOTO'S C/D-KAMP EXPEDITIE EVERGREEN

Nieuws afbeelding 13-6-2013

Afgelopen weekend was er eindelijk weer een C/D Kamp op Hockeyvereniging Evergreen. Het thema was Expeditie Evergreen en het kamp stond in het teken van avontuur, spelletjes en veel plezier.


Vrijdag hebben de kinderen hun tenten opgezet, konden hun "kampvlag” schilderen en buikschuiven. Na deze activiteiten werden de kinderen ’s avonds gedropt met hun begeleider. Zij moesten de weg terug vinden naar Evergreen en onderweg opdrachten uitvoeren, maar er zat wel een addertje onder het gras. De kinderen mochten namelijk niet gezien worden door de auto die de groepjes dropte. De meeste kinderen kwamen dus als graspollen terug. Daarna gingen de kinderen uiteraard braaf naar hun tent toe, om daar verder te kunnen kletsen tot 03:45 uur.


Zaterdagochtend om half 7 waren er een aantal kinderen die zich een beetje verveelden, dus hadden zij het geniale plan bedacht om de kampleiding maar wakker te maken. Een uurtje later werden alle kinderen wakker gemaakt met heerlijke muziek die uit onze portable box kwam. De ritsen gingen 1 voor 1 open en het leek alsof een aantal kinderen de Nijmeegse Vierdaagse hadden gelopen. Gelukkig was de kampleiding nog topfit en gingen we met z’n allen ochtendgymnastieken zodat alle spieren weer een beetje los waren.


Ondertussen was het ontbijt klaar gezet en konden de kinderen aanschuiven aan de picknicktafels die buiten in 1 lange rij naast elkaar stonden. Na het ontbijt was er een hockeytoernooi voor de kinderen georganiseerd. Toen de winnaar van het toernooi bekend was gemaakt, gingen de kinderen zich klaar maken om naar het strand te gaan. Lopend naar station Maassluis West om met de trein naar Hoek van Holland te gaan. Daar kwamen we er achter dat de temperatuur 8 graden lager was dan in Maassluis. In de duinen hebben de kinderen onder andere ‘Levend Stratego’ gespeeld. Op de terugweg hebben we nog een lekker ijsje gehaald.


Eenmaal weer bij Evergreen aangekomen, konden de kinderen iets voor zichzelf doen. Na het avondeten stond de bonte avond gepland. De kinderen hebben gelachen en allemaal iets leuks opgevoerd. Later op de avond stond er nog een spooktocht op het programma. Door al dat schrikken, lachen en lopen waren de kinderen nu wel moe geworden dacht de kampleiding. Een potje nacht-hockeyen en gek doen met de leiding was voldoende om de laatste kinderen om 04:45 uur in bed te krijgen.


Zondagochtend om 09:00 uur de Macarena gedanst, lekker ontbeten met een eitje en alle spullen opgeruimd. Na het afbreken van de tenten gingen we nog met alle kinderen het "kampdansje” opvoeren als afsluiting van het kamp.


Al met al was het een zeer geslaagd kamp en wij hadden niet zo’n fantastisch kamp kunnen organiseren zonder de kinderen, begeleiders en vrijwilligers!!


Op onze facebookpagina kunt je alle foto's bekijken. Met of zonder account. Mocht je wel een account hebben en onze pagina nog niet geliked hebben, doet dat gauw!


De Feestcommissie

PS: 22 juni is het weer tijd voor een seniorenfeest!
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01