header.png
 
 
Evenementen

SUPERHELDEN OP JONGSTE JEUGDDAG

Nieuws afbeelding 16-6-2013
Superhelden op de Jongste Jeugddag

Afgelopen zaterdag 15 juni werd de jaarlijkse Jongste Jeugd dag voor E'tjes georganiseerd bij MHV Evergreen. 24 Meidenteams vanuit de hele regio speelden onderlinge wedstrijdjes van 25 minuten. Het thema was dit jaar 'Superhelden' en dat was te zien op en om de velden! Bijna alle teams hadden zich supervrolijk uitgedost en waren verkleed als superheld.
 
De dag begon wat regenachtig, maar direct na het eerste fluitsignaal van de enthousiaste spelleiders stopte het met regenen en brak de zon door! Er werden superleuke partijtjes afgewerkt waarin er over en weer flink gescoord werd. Tussen de wedstrijden door hoefden onze superhelden zich niet te vervelen: er was rondom de velden genoeg speelgoed aanwezig en er was zowaar een heuse beautysalon in ons clubhuis! Met de nagels in de meest bonte kleuren gelakt en fantastische plaktattoo's op armen en benen werden de volgende wedstrijdjes afgewerkt! De lunch was ook super verzorgd en daar werd zichtbaar van genoten. Tussendoor werd ieder team op de foto gezet voor een fraaie herinnering aan deze gezellige dag.
 
Na het laatste fluitsignaal werden alle teams ook nog eens samen op de gevoelige plaat vastgelegd. Met een schitterende herinneringsmedaille én een afdruk van de teamfoto keerden de superhelden daarna weer moe maar voldaan huiswaarts. Al met al was het een heerlijke dag voor spelers, coaches en publiek.
 
Veel dank gaat dan ook uit naar alle Superhelden van de organisatie en barploeg zonder wie deze superdag niet mogelijk was!

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01