header.png
 
 
Bestuur

BERICHT VAN HET BESTUUR

Nieuws afbeelding 26-6-2013
Beste leden,
 
Wij willen jullie graag berichten over een aantal ontwikkelingen binnen het bestuur van Evergreen. Op 24 juni jl. heeft Ronald Osephius te kennen gegeven zijn bestuurstaken officieel te willen beëindigen. Dit betreuren wij ten zeerste aangezien Ronald een zeer bevlogen en motiverende voorzitter was. Onder zijn voorzitterschap (sinds 2011) heeft Evergreen een belangrijke ontwikkeling doorgemaakt. Ronald is de drijvende kracht geweest achter MVV, Zomerhockey, Funkey en nog heel veel meer initiatieven.
 
Nu is er een situatie ontstaan die het noodzakelijk maakt om enkele formaliteiten goed te regelen. Op dit moment is formeel alleen Martine Rijnberg bestuurder; Marc van Putten is penningmeester met mandaat van het bestuur, doch was nog in afwachting van de formele aanstelling als bestuurder tijdens de volgende jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Naar aanleiding van het aftreden van Ronald Osephius is besloten om een "Bijzondere” Algemene Ledenvergadering op te roepen om de aanstelling van Marc van Putten als bestuurder te bekrachtigen.
 
De statuten vereisen dat er ten minste drie bestuurders zijn. Wij hebben Koos Ouwerkerk en Koos Borsboom bereid gevonden ons de komende periode bij te staan bij onze bestuurlijke taken. Zij hebben aangegeven deze taak te willen vervullen, doch wel aangegeven dit tijdelijk te willen doen. De komende periode zal daarom ook actief gezocht worden naar nieuwe bestuursleden. 
 
De Algemene Ledenvergadering waarin vooralsnog uitsluitend de benoeming van de bestuurders op de agenda staat, zal worden gehouden op maandagavond 8 juli a.s. te 20.00 uur in het clubhuis van Evergreen.
 
Wij zien uit naar jullie komst.
 
Martine Rijnberg
Secretaris
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01