header.png
 
 
Bestuur

NIEUWS VAN HET BESTUUR

Nieuws afbeelding 17-7-2013
Beste leden,
 
Graag willen wij jullie informeren over enkele organisatorische ontwikkelingen bij de vereniging. Tijdens de Ledenvergadering op 8 juli jl. zijn Koos Ouwerkerk, Koos Borsboom en Marc van Putten benoemd tot bestuurder. Samen met Martine Rijnberg vormen zij nu het bestuur. Koos Borsboom en Koos Ouwerkerk hebben aangegeven hun bestuursfunctie tijdelijk te willen vervullen; er zal dus nu snel naar nieuwe bestuurders, waaronder een nieuwe voorzitter, worden gezocht.
 
Er zal een nieuwe voorzitter worden gezocht omdat Ronald Osephius zijn voorzitterschap heeft neergelegd. De voornaamste reden hiervoor is dat Ronald graag in aanmerking wilde komen voor een betaalde functie binnen Evergreen en zodoende een discussie over tegenstrijdige belangen met zijn voorzitterschap te voorkomen.
 
Hierdoor ontstond de situatie dat het bestuur uit slechts één bestuurder bestond; vandaar de oproep voor de bijzondere algemene ledenvergadering van afgelopen maandag 8 juli. Nu kunnen met een voltallig bestuur besluiten worden genomen.
 
De Technische Commissie en het bestuur hebben de meest urgente zaken, die vóór het nieuwe seizoen moesten worden gedaan, ter hand genomen. Zij zijn verheugd over het feit dat voor Heren I Hans Hill is aangesteld als trainer. Dames I krijgt ook een nieuwe impuls onder de ongetwijfeld bezielende leiding van Daan van der Graaf. Ook met Ronald Osephius is overeenstemming bereikt. Op zeer korte termijn zal Ronald verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van trainers en trainingen, en – nog belangrijker – tot taak hebben te werken aan de kwaliteitsverhoging van de trainingen.
 
Later zullen jullie hierover nader worden geïnformeerd.

 

 

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01