header.png
 
 
Bestuur

NIEUWS VAN HET BESTUUR

Nieuws afbeelding 14-8-2013
Beste leden,
 
Sinds de laatstgehouden extra ledenvergadering, waarbij door de verkiezing van drie "nieuwe” bestuursleden weer een voltallig bestuur handelend kan optreden, lijkt het of er niet veel is gebeurd.
 
Lijkt, want er is wel degelijk actie ondernomen. Zo zijn de "hete hangijzers” v.w.b. de aanstelling van trainers Heren I, Dames I en een trainingscoördinator inmiddels geformaliseerd, of zijn dat op een haar na.
 
De aandacht is tot dusverre nagenoeg uitsluitend naar het hockeytechnische reilen en zeilen gegaan. Het is immers al begin augustus, dus enige spoed is geboden.
 
Wij hebben in de persoon van Johan Huis een nieuwe materiaalcommissaris gevonden en voor de TC hebben we Willem Goedknegt gevraagd om in het komende seizoen voorzitter te zijn; hij heeft daarin toegestemd. De TC is een belangrijke commissie en behoeft, gezien haar taken, voldoende leden. We zijn dan ook bezig met leden daarvoor te benaderen.
 
Wij zijn van plan met ingang van het komende seizoen, naast de trainers van Heren en Dames I, ook de jeugdtrainers een vergoeding te gaan geven. Hoe hoog en aan welke criteria de trainer moet voldoen, zal nog in overleg met de TC worden vastgesteld. Ook zullen wij mensen in de gelegenheid stellen een trainersdiploma te gaan behalen. Binnenkort zult U nader van ons horen over een te organiseren basiscursus.
 
Nu is belangrijkste punt om voldoende train(st)ers aan te stellen, zodat alle jeugdteams van begin af aan een goede training kunnen krijgen. De trainingscoördinator, Ronald Osephius, is al aan de slag gegaan. Zijn taak en bevoegdheden zullen wij binnenkort aan u mededelen. Hij is al bezig met het aantrekken van train(st)ers. Met name van de leden van Heren I en Dames I verwachten wij bereidheid tot inzet bij de jeugd, om zodoende een zo breed mogelijk niveau voor de hele vereniging te verkrijgen.
 
Als je wordt benaderd door Ronald, weet dan, dat hij dat niet in zijn eentje doet, maar mede namens bestuur en TC. Als bestuur willen wij in het komende seizoen heel veel aandacht geven aan het hockeyen binnen Evergreen. Dat vereist een goede organisatie, ook van de trainingen. En natuurlijk ook veel leden die bereid zijn daarbij te helpen.
 
Met sportieve groet,
 
Bestuur Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01