header.png
 
 
Evenementen

WIN MOOIE PRIJZEN EN HELP EVERGREEN

5-12-2009

Elke club, vereniging of stichting kan extra geld gebruiken. Deelnemers van de Sponsor Bingo Loterij bepalen zelf waar de helft van hun inleg naartoe gaat. Dat kan uw eigen club jaarlijks duizenden euro’s opleveren!

Ook u kunt uw club een financieel steuntje in de rug geven door mee te doen met de Sponsor Bingo Loterij.

Hoe werkt het?
Iedereen kan met één of meerdere loten meespelen in de Sponsor Bingo Loterij. De kosten zijn €8,50 per trekking en er zijn 13 trekkingen per jaar. Van uw inleg gaat de helft (€4,25) direct naar onze club. Kijk, dat is nog eens sponsoren. En zo’n lot zorgt ook nog eens voor een dubbele winst. Want u maakt ook nog eens kans op de hoofdprijs van €100.000,-- of een van de andere 200.000 fantastische prijzen.

Aanmelden

Deelnemen aan de Sponsor Bingo Loterij is erg makkelijk. Via de site www.sponsorloterij.nl meldt u zich aan, door op de knop “speel mee” te klikken.
Als u zich aanmeld als nieuw lid dan kunt u kiezen voor "Ik speel mee voor mijn favoriete club of vereniging". Er komt dan een pop-up naar voren waar u kunt zoeken.
Als u bij "Naam of Trefwoord" Evergreen invult en u drukt op zoeken dan vindt u ons meteen. Verder uw gegevens invullen en de aanmelding word verwerkt. Ook is het mogelijk om telefonische aan te melden op het telefoonnummer 0900-3001400.

 
Met onderstaande link kunt uw zich aanmelden als nieuwe deelnemer van de sponsorbingolotterij met als begunstigde Evergreen voor de helft van uw inleg.
 
https://www.sponsorloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=310554
 

Loten omzetten
Het kan zijn dat u al mee speelt met de Sponsor Bingo Loterij, maar niet Evergreen steunt. Het zou heel mooi zijn als u dan uw loten omzet, zodat de opbrengst in de kas komt van onze eigen club. Want hoe meer loten er voor onze club meespelen, hoe hoger het bedrag is dat onze club ontvangt. Om uw loten over te zetten kunt u bellen naar de ledenservice, 0900-3001400, en zij zullen dit dan voor u verzorgen.

Heel veel succes met het winnen van de mooie prijzen en bedankt voor de steun aan onze vereniging!
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01