header.png
 
 
Trainingscoordinator

FITHOCKEY BIJ EVERGREEN

Nieuws afbeelding 25-11-2013

Op woensdag 20 november was er bij Evergreen een bijeenkomst, om informatie te geven over fithockey voor senioren van ongeveer 55 jaar en ouder. Evergreen wil deze seniorengroep een mogelijkheid bieden om te "bewegen”. De opkomst van 14 deelnemers was veelbelovend, temeer omdat een aantal had aangegeven wel geïnteresseerd te zijn, maar die woensdagmiddag verhinderd was.


Tijdens die bijeenkomst werd door Ronald Osephius een korte film vertoond waarin te zien was wat fithockey inhoudt. Daarna zette hij uiteen hoe het fithockey bij Evergreen in zijn werk gaat. Riet Knierim, die vorig seizoen aan fithockey heeft meegedaan en vroeger ook gehockeyd heeft, vertelde over haar ervaring met beide sporten. Leon Barendregt besprak daarna het belang van bewegen, met name voor deze groep senioren. Het draagt bij tot het goed blijven functioneren van het lichaam en allerlei processen daarin.


Fithockeyers behoeven geen lid te zijn van Evergreen. Iedere keer dat iemand meedoet kost 3 Euro; dat is inclusief een kopje koffie of thee. De benodigde sportattributen zijn bij Evergreen aanwezig. Deelnemers behoeven enkel te zorgen voor sportschoenen met voldoende profiel en voor gemakkelijke kleding.


Het fithockey gaat plaatsvinden op dinsdagochtenden, van tien tot elf uur. De trainingen worden verzorgd door Ronald Osephius of Koos Ouwerkerk. Dinsdag 26 november is de eerste keer.


Geïnteresseerden kunnen zich uiteraard aansluiten bij de huidige groep deelnemers. Dat kan door gewoon op een dinsdagochtend om tien uur bij Evergreen aanwezig te zijn. Het is wel raadzaam om dat vooraf te melden ([email protected]), want in de winter- en zomerperiode kan een aantal trainingen uitvallen. Het zou sneu zijn om voor een gesloten hek te staan.


Koos Ouwerkerk

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01