Website

EERSTE OVERWINNING VOOR MD2

Nieuws afbeelding 27-11-2013

Op 23 november speelde md2 van Evergreen tegen md5 van Spijkenisse.

Het was een goede wedstrijd. Heel snel wist Spijkenisse te scoren door een fout van de verdediging. Na een paar minuten scoorde Lamia en kwam Evergreen op gelijke stand. De bal was vaak op de helft van Spijkenisse. In de 16e minuut scoorde Francis en vervolgens Kimberly met een mooie typ in. Het was bijna rust, we hadden nog maar heel even de tijd en toen lukte het Evy om nog een goal te maken voor de rust. En toen was het rust, het stond inmiddels al 4-1 voor de meiden van Evergreen.

De rust was afgelopen en begonnen we weer, een tijdje kwamen er geen goals, maar in de 19e minuut scoorde Francis nog een keer!!!!. Toen was de stand 5-1 voor Evergreen, wat uiteindelijk de eindstand werd.

De meiden van Evergreen hebben duidelijk gewonnenJ! En de meiden konden met opgeheven hoofd naar huis. De zo gewilde overwinning is eindelijk in ons bezit.

Ik (Anouk P.) vond het een leuke wedstrijd om naar te kijken. Evergreen md2 heeft zijn kunsten laten zien. Meiden we zijn goed op weg!!

Geschreven door Anouk Poppe speelster van Evergreen md2 alleen zat vanwege blessure op de bank.