header.png
 
 
Bestuur

TUSSENTIJDS BERICHT VAN HET BESTUUR

Nieuws afbeelding 10-12-2013

Bij de ledenvergadering, die in oktober werd gehouden, heeft het bestuur aangegeven dat aan twee punten sterke aandacht wordt geschonken. Dat zijn:


1)Opleiding en Training


2)Communicatie


Voor het verbeteren van Opleiding en Training, is dit seizoen onder meer

·een trainingscoördinator aangesteld,

·een KNHB basistrainingscursus gestart waaraan 20 trainers/coaches meedoen,

·een trainersvergoedingssysteem ingevoerd,


·begonnen met teambuilding binnen de teams, te beginnen met de selecties. Dit  moet ertoe leiden dat iedereen binnen een team zijn plaats en taak kent zowel op het veld als daarbuiten, zodat een sterk en volwassen teamverband ontstaat.


·gestart met het opstellen van een verenigingsbreed uniform opleidingsplan.


Een aantal stappen zijn dus gezet, maar om dit op korte termijn te verwerkelijken is de medewerking van iedereen binnen Evergreen nodig


Ten aanzien van het verbeteren van de Communicatie zijn er meerdere gesprekken geweest, met als doel meer begrip voor elkaars standpunten en inzet. Dat alles heeft zeker tot verbetering geleid. Het zal echter een uitdaging blijven om verenigingsbreed blijvende aandacht te besteden aan communicatie.


Om dat te ondersteunen zijn punten, die een goede communicatie bevorderen, op een A4-tje gezet. Deze wordt in het clubhuis gehangen, zodat het als een geheugensteuntje kan dienen. Graag zouden we zien dat iedereen het tot zich neemt en er zo goed mogelijk mee omgaat.


Intussen kan worden geconstateerd dat het aantal Evergreenleden, vooral bij de jeugd, groeit. Dat ligt nu al boven de 420. Ieder jaar wordt eind oktober het aantal leden gemeld aan de hockeybond. Voor het eerst in de geschiedenis was het dit jaar meer dan 400. Naast de aandacht op wat er nog kan en moet verbeteren, zien we als bestuur dat er al veel goed gaat binnen Evergreen


Laten we met z’n allen deze positieve trend verder uitbouwen.


Het Bestuur.

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01