header.png
 
 
Evenementen

SPINNEN TEGEN KANKER

Nieuws afbeelding 9-1-2014

Spinnen tegen Kanker


Datum: 16 februari 2014
Tijd: 9.30 h tot 20.30 h
Locatie: clubhuis MHV Evergreen
Opbrengst: Alpe d’HuZes (KWF)


Bij Wouter Verhaar, recreant lid en vader van 2 jongens die ook hockeyen, is op 35 jarige leeftijd in september 2013 slokdarmkanker vastgesteld, in november bleek de kanker uitgezaaid en zijn levensverwachting kleiner dan een jaar. Als nalatenschap wil hij via Alpe d’HuZes een bijdrage geven aan zijn lotgenoten. Het is onacceptabel dat deze ziekte nog zoveel onbekendheid en verdriet geeft en daar wil Team Wouter Verhaar voor knokken.


Om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker fietst team Wouter Verhaar met 10 deelnemers op 4 en 5 juni de Alpe d’Huez op. Steun jij hen op 16 februari door 1 van de volgende manieren?


-Kom ook spinnen, schrijf je in en reserveer een fiets

-Voor de kinderen, laat je sponsoren en doe mee met het veldsport event

-Kom langs voor een sportmassage van fysiotherapie en medisch centrum Jip Regtop

-Kom langs en moedig de anderen aan, eet en drink wat

-Doneer direct via http://tyurl.org/HRGqz8


Spinnen:
Tijdens deze dag zal de locatie van MHV Evergreen ingericht worden als sportschool met Spinning fietsen. Onder begeleiding van diverse Spinning instructeurs gaan we dan 3 keer de Alpe d’Huez beklimmen en zo kunnen jullie mee delen in onze uitdaging. Deze fietsen zijn te huur per blok van 3 uur vanaf 10.00 h, 13.30 h of 17.00 h voor 75 EUR per blok. Dus verzamel twee medespinners en reserveer een fiets.


Sportmassage:
De gehele dag zijn 2 sportmasseurs van JIP REGTOP FYSIOTHERAPIE & MEDISCH CENTRUM aanwezig die voor 15 EUR per persoon een sportmassage verzorgen.


Kinder veldsport event:
Gebruik je sponsorformulier en vraag sponsoring aan Opa’s en Oma’s, Oom’s en Tantes, Buren vrienden en kennissen. Neem dit formulier samen met het opgehaalde geld mee en doe mee met het veldsport event.


Kom gezellig langs:
De hele dag is de bar van MHV Evergreen geopend en zijn lekkere versnaperingen beschikbaar. Kom de kinderen en de Spinners aanmoedigen en geniet misschien nog van een massage.


Voor vragen of het reserveren van fietsen, stuur een email naar [email protected]

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01