header.png
 
 
Evenementen

ALPE D'HUZES SPINNING EN SPORT EVENEMENT 16 FEBRUARI

25-1-2014 Beste ouders en jeugdleden van MHV Evergreen,

Wellicht kennen jullie mij wel of hebben jullie mij wel eens gezien op onze club. Ik ben Wouter Verhaar en speel zelf bij de recreanten, mijn zoon Yesper is keeper in JD1 en mijn andere zoon Quinten is ook keeper maar dan bij Pollux. Twee jaar geleden zat ik nog in het bestuur en heb ik redelijk wat evenementen georganiseerd.

Afgelopen jaar in september kreeg ik helaas te horen dat ik erg ziek ben en dat ik slokdarm kanker heb. In november werd duidelijk dat ik hiervan niet meer kan genezen en daarom heb ik momenteel een chemo kuur behandeling om mijn leven zo fijn en zo lang mogelijk te maken. Toen ik dit nieuws hoorde heb ik besloten dat ik iets wilde gaan ondernemen waardoor de kans dat andere mensen gaan overlijden aan kanker veel kleiner wordt. Daarom heb ik mij ingeschreven om mee te doen met de Alpe d'HuZes. Hierbij ga ik met een team van 10 vrienden een hele hoge berg in Frankrijk proberen 6 keer op te fietsen. Heel veel mensen sponsoren ons en het geld dat we ophalen gaat naar het KWF die hiermee onderzoek naar kanker betaald. Een super belangrijk doel dus.

Ik zou het leuk vinden als jullie mij willen helpen om heel veel geld op te halen en daarom heb ik een Spinning event en een veldsport evenement georganiseerd op 16 februari. Wil jij hier aan meedoen?

Meedoen met Spinnen
Vanaf 13 jaar kun je meedoen met het Spinnen. In de poster die bijgevoegd zit vind je alle details. Je kunt een fiets huren voor 75 EUR voor 3 h om 10.00 h, 13.20 h of om 17.00 h.


Meedoen met Sporten voor het KWF
Ben je 4 tot 12 jaar, doe dan mee met het samen sporten voor het KWF. Van 12.00 h tot 14.00 h is er een sportprogramma op het veld. Uiteraard laat je je sponsoren door je ouders, ooms en tantes, buren etc. Hiervoor kun je het bijgevoede sponsorformulier gebruiken. Neem het geld op 16 februari mee en ga actief aan het sporten. Wil je meedoen, dan vind ik het leuk om een mailtje van je te krijgen met je naam en leeftijd ([email protected]) zodat we een idee hebben hoeveel kinderen er komen.

Doneren via de actie website
Mocht je 16 februari niet kunnen of kom je dan alleen voor de gezelligheid langs, maar wil je wel een bijdrage leveren aan deze actie, bezoek dan mijn actiesiteen via het donatie tapblad kun je een bijdrage storten via Ideal. Iedere keer als er een bijdrage binnenkomt krijg ik daar een beetje energie van. Het is geweldig om te zien dat zoveel mensen met mij mee vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Alvast enorm bedankt voor je deelname of steun.
Opgeven is geen optie!

Wouter Verhaar
 
Bijlage Poster Spinningevent 16 februari.pdf

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01