header.png
 
 
Evenementen

MARLOW VS MARLOW 18-20 APRIL

Nieuws afbeelding 12-3-2014

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor het Marlow weekend al een paar maanden in volle gang. Afgelopen woensdagavond konden we aan alle deelnemers, ouders, coaches, trainers van de teams MC1 en JC1 het programma presenteren.

Het belooft weer een prachtig weekend te worden. Op vrijdag starten we met een training welke wordt verzorgd door de heren en dames 1 van Marlow. Zaterdag spelen we mee in een toernooi op Marlow en zondag de Big Match natuurlijk: Marlow - Evergreen. MC1 mag deze dag beginnen om 10.00 uur en JC1 speelt de Big Match om 11.30uur. De prijzen van vorig jaar liggen alweer gegraveerd klaar (Carlo bedankt!!) om mee te nemen naar Engeland. Natuurlijk is de sportiviteit in dit weekend het allerbelangrijkste maar stiekem hopen we weer met beide prijzen naar Maassluis terug te keren.

De kleuren van de hooded, het shirt en de sokken voor het toernooi zijn uitgezocht en met WK hockey in Den Haag voor de deur was de kleur Oranje natuurlijk snel gekozen. Gelukkig hebben we diverse sponsoren gevonden. Van deze bedrijven komen de namen op de hooded en het toernooi-shirt te staan. Deze sponsoren zijn:
- SuperFlora B.V. - Intergreen B.V.
- Hofman Financieel Adviesburo - Iceberg Water
- Transportbedrijf P. Verboon -ZW Projecten B.V.

- Paviljoen de Krabbenplas - KCI – The Engineers
- Hillblock

- WC steendijkpolder

Verder zorgt supermarkt Hoogvliet er weer voor dat ook de inwendige mens niets tekort komt.
Wilt u de naam van uw bedrijf ook overal gedragen zien worden op de prachtige hooded en het toernooi-shirt, neem dan contact op met een van de organisatoren of mail naar [email protected] We houden u op de hoogte …

Het Marlow team;Wernher van der Hoek, Johan Huis , Roline Egeter en Eveline van Putten


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01