header.png
 
 
Evenementen

HOOGVLIETACTIE 23 APRIL VAN START

Nieuws afbeelding 11-4-2014

Clubpaspoortenactie op woensdag 23 april 2014 van start!

Het is bijna zo ver. Woensdag 23 april a.s. start dan eindelijk de Clubpaspoortenactie van MHV Evergreen in samenwerking met Hoogvliet supermarkten! Spaar niet alleen je eigen Clubpaspoort , maar ook die van je ploeg- en clubgenoten en kom alles over hen te weten.


De Clubpaspoorten van onze vereniging zijn verkrijgbaar bij de Hoogvliet-winkel aan de Koningshoek te Maassluis Bij iedere € 10,- * aan boodschappen ontvang je een setje met Clubpaspoorten. Aan de kassa geef je aan van welke club je paspoorten spaart. Ook zullen er wekelijks setjes gratis verstrekt worden bij aankoop van een groot aantal interessante actieartikelen. Hou hiervoor de actiefolders en de Facebook-pagina van Hoogvliet supermarkten (facebook.com/Hoogvliet.supermarkten) goed in de gaten.


Sta jij op één van de paspoorten van onze club, dan krijg je van Hoogvliet de unieke verzamelmap van onze club helemaal gratis! De mappen worden via de vereniging verspreid, hou de website van de club goed in de gaten voor verdere informatie. Zorg dat je de map tijdig in je bezit hebt, zodat je woensdag 23 april a.s. direct kunt beginnen met het sparen van de paspoorten van je club. Overige leden en geïnteresseerden kunnen de verzamelmap voor slechts € 1,99 aanschaffen bij de Hoogvliet-winkel aan de Koningshoek te Maassluis.


Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het voor iedereen haalbaar om alle verschillende paspoorten van je eigen club bij elkaar te sparen. Aan het einde van de actie, op woensdag 28 mei a.s., zal er een ruilbeurs plaatsvinden, zodat je ook nog die laatste paar ontbrekende Clubpaspoorten kunt bemachtigen.


Namens het bestuur van MHV Evergreen en Hoogvliet supermarkten, veel spaarplezier toegewenst!


* exclusief emballage, tabak- en slijterijproducten.


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01