header.png
 
 
Evenementen

VERKIEZING VRIJWILLIGER, TEAM VAN HET JAAR EN INSPIRATIEPRIJS

Nieuws afbeelding 26-5-2014

Het is weer zo ver; Wie nomineer JIJ van Evergreen als het TEAM, het JJ Inspiratie TEAM en de Vrijwilliger van het seizoen 2013-2014.

Vertel in het kort waarom jij vindt dat zij deze persoon / dit team een Evergreen prijs zouden mogen winnen

Wordt het dit keer een commissie, senior/jeugd team, jouw trainer of coach ......

De jury heeft al enkele genomineerden, maar ook jouw nominatievoorstel is belangrijk! Uit alle nominaties zal de jury uiteindelijk de keuze maken en dit tijdens de vrijwilligersavond op 13 juni a.s. vanaf 17.15 uur samen met de kampioenen van het seizoen 2013/2014 bekend maken.Vanaf 17.30 uur is er voor alle trainers een hockeyclinic. Deze clinic zal worden verzorgd door Robert Paul Aalbregt. (Trainer/coach van Leonidas Heren 1, welk team dit seizoen promoveert naar de overgangsklasse, oud coach Rotterdam H1/D1, Amsterdam D1 en HGC H1.) Wij gaan er vanuit dat alle trainers aan deze clinic meedoen, maar willen graag een indicatie hebben hoeveel trainers wij kunnen verwachten, zodat Robert Paul een leuke clinic voor jullie voor kan bereiden. Je kunt je opgeven op onderstaand e-mailadres.


Ook de coaches en andere vrijwilligers willen wij graag in beweging hebben en wel door middel van een onderling partijtje knotshockey / fithockey. Dit partijtje zal beginnen om 17.45 tot ongeveer 18.30 uur. Ook voor deze activiteit kun je je opgeven op onderstaand e-mailadres.


Aan de vrijwilliger van het jaar wordt later op de avond de Merel trofee overhandigd en aan het meest opvallende team de Van den Wildenburg beker. Aan het meest opvallende jongste jeugd team zal de Inspiratie-Prijs uitgereikt worden.

Uiteraard zullen wij ook al onze vrijwilligers en kampioenen in het zonnetje zetten.


Stuur je onderbouwde nominatie naar en/of geef je voor de clinic of het knotshockeypartijtje op via [email protected]

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01