header.png
 
 
Bestuur

TRAININGEN JONGSTE JEUGD EN JEUGD

7-9-2014

Beste ouders,

Zoals een aantal van U gemerkt zal hebben, zijn er wat organisatorische problemen bij de opstart van het hockeyseizoen. Het was nog niet gelukt om voldoende trainers/sters te werven. Een van de redenen is dat een aantal potentiƫle trainers/ters nog geen duidelijkheid hadden over het schoolrooster. De Technische Commissie is intensief bezig om dit probleem op te lossen. Bij de komende trainingen zal al een duidelijke verbeteringen zichtbaar zijn.

Het is goed om ons te realiseren dat Evergreen (net als andere sportverenigingen) functioneert dankzij vele vrijwilligers. Dat gaat doorgaands prima.  In het begin van ieder seizoen echter zijn er altijd wel wat oneffenheden.

Het aantal jeugdleden in de categorie Funkey, Hockeyschooltje, F-jes en E-tjes bij Evergreen is groot. Voor training, coaching en begeleiding zijn veel leden en ouders nodig. Er zijn nu al veel enthousiaste ouders die hun steentje bijdragen. Meer hulp is altijd welkom.

Graag willen wij u er nog op wijzen dat morgenavond (maandag) om 19.00 uur een informatiebijeenkomst wordt georganiseerd voor ouders van nieuwe jeugdleden. Ook andere ouders zijn daarbij uiteraard van harte welkom.

Namens het bestuur

Koos Ouwerkerk
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01