header.png
 
 
Bestuur

VRIJWILLIGERSCOMMISSIE

Nieuws afbeelding 7-10-2014 Evergreen heeft veel vrijwilligers. Als alleen al commissieleden, trainers en coaches bij elkaar geteld worden dan komen we al in de buurt van 150, waarvan de helft leden en de helft ouders. Toch is er hier en daar nog een vacature, die niet altijd gemakkelijk op te vullen is.

Zonder vrijwilligers kan Evergreen niet functioneren; daarom zijn we een vereniging. Omdat de "vrijwilliger” van groot belang is voor Evergreen is het belangrijk dat daar gestructureerd mee om wordt gegaan. Er moet een goed overzicht zijn van alle vrijwilligers, maar ook van potentiele vrijwilligers. Aanmeldingsformulieren bevatten gegevens over wat nieuwe leden, of ouders, zouden kunnen betekenen voor Evergreen; daar moet goed worden opgevolgd. Ook moeten alle vrijwilligers zich opgenomen voelen binnen de Evergreen organisatie en weten dat ze gewaardeerd worden. Dat betekent dat ze, waar nodig, ondersteund en gemotiveerd moeten worden.

Om dat alles in goede banen te leiden heeft het bestuur aan Teunis Bakker gevraagd om een vrijwilligerscommissie samen te stellen en op te starten.

We wensen Teunis succes.


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01