header.png
 
 
Lief & Leed

VRIJWILLIGER IN HET ZONNETJE: JOHAN HUIS

Nieuws afbeelding 8-11-2014

Iedere week zijn er vele vrijwilligers actief op en rond de velden van Evergreen. Als blijk van waardering willen we daarom maandelijks een van hen inde schijnwerper zetten. Dit om wat meer van die persoon te weten te komen , een vrijwilliger in het zonnetje te zetten en om die persoon meer bekendheid te geven binnen de vereniging.

Helaas kunnen niet alle vrijwilligers op deze manier aan de beurt komen maar weet dat ook jou inzet binnen de vereniging enorm op prijs word gesteld. Deze maand Johan Huis. Een bekend gezicht rondom de velden. Vader van Celine en Jarno, echtgenoot Van Monica.




Naam: Johan Huis

Functie: Materiaalcommissaris : 

Actief op Evergreen sinds: Johan loopt ongeveer 7 jaar rond op Evergreen. In eerste instantie voelde hij zich nog een vreemde eend rond de velden. Inmiddels heeft hij veel bekenden en positieve contacten opgedaan.

Op welke manier ben je op Evergreen terecht gekomen: Sinds zijn dochter begon met hockey en hij als vader langs de lijn stond. Hij was gelijk enthousiast over de sport.

Welke functies heb je binnen de vereniging gedaan en wat is je huidige functie: Johan heeft zelf hockey gespeeld bij de veteranen en de recreanten. Helaas kreeg hij last van zijn heup (Johan heeft laatst een heup operatie ondergaan) en moest hij zijn sportieve carriere beeindigen. Verder is hij samen met Wernher van der Hoek enkele jaren coach en trainer geweest en was met dat team zelfs een keer kampioen geworden. Op dit moment is hij materiaalcommissaris, dit doet hij samen met Jannick Breunis. Johan probeert ook om in april 2015 met het meiden A1 en jongens A1 team een lang weekend naar Normandie te gaan. Dit zou dan gaan per touringcar. Johan hoopt dat er minimaal 50 spelers, begeleiders en supporters vanuit Maassluis mee gaan. Het wordt een sportief, gezellig weekend. Ook zal er aandacht zijn voor de geschiedenis en de omgeving.

Wat houdt de functie materiaalcommissaris in:Johan onderhoud en beheert samen met Jannick het materiaal. Tijdens het seizoen zijn ze aanspreekpunt als er hockey -materiaalpech is . Beiden zijn veelvuldig op de vereniging te vinden. Aan het eind van het seizoen wordt al het materiaal weer ingenomen en weer in orde gebracht voor de teams in het nieuwe seizoen.

Wat maakt Evergreen voor jou zo een gezellige vereniging: Het is een sociale vereniging waar hij veel bekenden heeft. Veel mensen zijn bijna dagelijks op de club te vinden. Voor hen is het een soort hangplek in positieve zin. Het clubhuis is oud maar gezellig,. Hij is trots op zijn "cluppieā€¯.

Heb je een positieve tip om aan de club mee te geven: Johan vindt dat er meer aan teambuilding (uitjes, strandtraining) kan worden gedaan. Er zou meer geinvesteerd kunnen worden in de onderlinge band tussen de teams. Voor de jeugd zouden er meer activiteiten georganiseerd mogen worden.

Aan welke gebeurtenis op Evergreen kijk jij met een positief gevoel terug: Het uitje vorig jaar naar Marlow met de MC1 en JC1 was erg geslaagd. Ook het toernooi in Schiedam enkele jaren geleden met de jongens van toen nog A1 was erg gezellig. Daarnaast heeft hij veel mooie wedstrijden gezien en leuke contacten opgedaan.

Heb je een favoriet team: Johan zijn favoriete team is MA1. Verder kijkt hij graag naar jc1, dames 2, dames 1 en heren 1 . Enkele jaren geleden ging hij graag kijken bij het jongens a1 team.

Wil je nog iets kwijt: Johan hoopt dat de nieuwe kantine er komt en een nieuw waterveld.

 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01