header.png
 
 
Sponsoring

VAN ZANDEN ORTHODONTIE EN JEUGD NOG EENS 3 JAAR VERDER

Nieuws afbeelding 23-11-2014

Van Zanden Orthodontie en jeugd MHV-Evergreen gaan nog eens drie jaar verder.

 

Als sinds jaar en dag is Van Zanden Orthodontie een begrip in Vlaardingen. Toen zij drie jaar geleden besloten om zich ook in Maassluis te vestigen werd een samenwerking aangegaan met MHV-Evergreen om de gehele C en D jeugd te sponsoren.

 

Aan het begin van dit seizoen waren deze drie jaren voorbij en hebben we deze samenwerking geƫvalueerd waaruit de conclusie kwam dat het voor beide partijen een fijne periode is geweest en werd er besloten om er nog drie jaar aan vast te plakken. Dit betekend dat dit seizoen 8 teams van MHV-Evergreen met nieuwe shirts het veld zullen betreden.

 

De nieuwe sponsorcommissie van MHV-Evergreen juicht deze samenwerking van harte toe en de plannen zijn om de team wat meer bij de sponsoren te gaan betrekken. Zo wordt er gedacht aan allerlei ludieke acties, zodat een sponsor niet alleen geld en middelen komt brengen, maar hier ook iets voor kan terug verwachten.

 

Afgelopen woensdag is deze samenwerking bezegeld door het tekenen van dit contact tussen Rens van Zanden en Ronald Hofman (penningmeester).

Gerelateerde nieuwsberichten

Hockoffie
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01