header.png
 
 
Website

VRIJWILLIGER IN HET ZONNETJE: EVELINE VAN PUTTEN

Nieuws afbeelding 8-12-2014

Iedere week zijn vele vrijwilligers actief op en rond de velden van Evergreen. Als blijk van waardering zetten we maandelijks een vrijwilliger in het zonnetje. Op deze manier komen we iets over deze vrijwilliger te weten en laten wij weten dat vrijwilligers zeer gewaardeerd worden bij Evergreen, deze houden de club draaiend!


Deze maand Eveline van Putten. Moeder van Lisa (14 jaar) en Robin (17 jaar) en getrouwd met Maurice, hij is ook vrijwilliger bij de krantencontainer-commissie.


Naam: Eveline van Putten


Actief op Evergreen sinds:Lisa zit nu ongeveer 8 jaar op hockey en in deze jaren heb ik verschillende dingen gedaan voor Evergreen.


Functie: Sponsorcommissie


Wat doe je als sponsorcommissie?: We zoeken sponsors en koppelen deze aan teams. Deze sponsors willen we als commissie (ik doe het niet alleen) betrekken bij de club en we onderhouden het contact tussen sponsor en club, bijvoorbeeld door een sponsordag te organiseren. Een dag waarop de gesponsorde teams iets leuks regelen voor de sponsor. Daar zijn we nu erg druk mee bezig!

Meisjes B1 en B2 worden sinds kort gesponsord door JÉTÉ Woonidee en daar zijn we erg trots op. De meiden van B1 hebben als team hun sponsorshirts opgehaald in de winkel van JÉTÉ Woonidee en er zijn door mij leuke foto’s van gemaakt.

Ook zijn we erg blij dat Van Zanden orthodontie weer heeft getekend om nog eens drie jaar de shirts voor de C en D jeugd te sponsoren.

Deze commissie is echt mijn ding, het geeft me veel voldoening, ik hou van regelen en organiseren.


Op welke manier ben je op Evergreen terecht gekomen?: Juf Denise van de basisschool heeft haar klas, de groep van Lisa, meegenomen voor een gymles hockey. Deel van de meiden uit die groep hockeyt nu nog steeds!

Speel je zelf hockey?:Nee, oh ja toch één keer op maandagavond.


Heb je een favoriet team?: Ja, MA1 vind ik natuurlijk erg leuk om naar te kijken, maar ik ga ook graag naar thuiswedstrijden kijken van bijvoorbeeld D1 en H1.


Wat heb nog meer gedaan voor Evergreen?: Ik heb in de commissie Jongste Jeugd gezeten en daar veel leuke dingen georganiseerd voor de Jongste Jeugd, zoals JJ-dag, Sinterklaasfeest en Paas-speurtocht. Ook heb ik twee keer in de organisatie gezeten van Marlow, 1x thuis (2013) en 1x in Marlow (2014). Verder heb ik ook geholpen bij het C/D kamp om de speurtocht en spooktocht te begeleiden.


Waar kijk je met een positief gevoel op terug?: Dat is toch zeker wel Marlow, dat was top! Ik ben trots op de Marlow-boom (zie foto), deze boom met uitslagen sinds de eerste ontmoeting met Marlow (1976) zal voor Pasen helemaal klaar zijn, dan komen de teams van Marlow naar Maassluis.


Wat maakt Evergreen voor jou tot een gezellige vereniging?: Het familie gevoel vind ik erg fijn, "ons-kent-ons” daar hou ik van.


Heb je een positieve tip voor Evergreen? : Ik zou het heel erg leuk vinden als Evergreen leuke leerzame clinics gaat geven met professionele mensen.


Wil je nog iets kwijt?:Haha, haar sponsorhart begint harder te kloppen:WE ZOEKEN NOG STEEDS SPONSORS! Meld je gerust bij onze commissie. 

 


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01