header.png
 
 

Plantdag pompoenen

Accommodatie Nieuws afbeelding

Mei-23 Volgende week woensdag is het zo ver: dan gaan we de pompoenstekjes planten. We doen dit voor de training. Je krijgt van Monique ook nog een berichtje hierover.  Er is iemand van het terrein aanwezig om te helpen. Kan je niet? Geen probleem,

Lees verder

Oproep hoofd hockeyzaken

Bestuur

Mei-12 Een aantal weken geleden hebben wij een oproep gedaan voor de positie hoofd commissie hockeyzaken.

Helaas hebben we hier nog geen reacties op mogen ontvangen, dus willen we deze oproep nog een keer herhalen: Om onze club goed te kunnen laten functioneren is het van cruciaal belang dat deze positie wordt ingevuld.

Zoals ook hieronder benoemd gaat het niet om een bestuursfunctie, maar we hebben wel iemand nodig die eea wil coördineren.


Lees verder

informatie opzeggen lidmaatschap

Ledenadministratie

Mei-7 Beste leden,
 
Het hockeyseizoen loopt langzaam weer ten einde en we zijn inmiddels weer gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.   
Mochten er leden voornemens zijn hun lidmaatschap te willen opzeggen, dan dient dit als volgt te gebeuren:
 
Schriftelijk per email bij de ledenadministratie ([email protected]). De opzegging is pas definitief als deze door de ledenadministratie is bevestigd. Opzeggen bij

Lees verder

Hockoffie

Sponsoring

Apr-22 Eerste "Hockoffie” met onze sponsors een succes!


Zaterdag 20 april was het zover, onze eerste "Hockoffie” vond plaats. Een initiatief om onder het genot van kopje koffie en kijkend naar een hockeywedstrijd van onze jeugd, elkaar bij te praten over de afgelopen tijd en onze visie voor de toekomst met onze sponsors te delen.


De wedstrijd van onze MO14 was spannend en leuk om te kijken, het enthousiasme van de meiden op veld werkte ook

Lees verder

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen

Evenementen Nieuws afbeelding

Apr-15 De eerste bloemetjes komen uit de grond en ook de bomen worden al weer groen: lente! Wie denkt er nu al aan de herfst?? Halloween is een typisch herfstfeest: griezelen langs de deuren, maar ook van een pompoen een lampion of griezelig

Lees verder

Commissie Hockeyzaken

TC Nieuws afbeelding

Apr-15 We zijn voor komend seizoen dringend op zoek naar een hoofd Commissie Hockeyzaken (ter vervanging van Jannick Breunis die het bestuur gaat verlaten aan het eind van dit seizoen). 

Lees verder


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01