header.png
 
 

Welkom

Hi! Leuk dat je wat meer over ons wilt weten. MHV Evergreen is een vereniging met zo'n 300 leden, gevestigd aan de rand van Maassluis. Wij beschikken over twee velden en een clubhuis dat in 2020 is gerealiseerd. Vanaf ons vernieuwde terras kijk je op ons waterveld dat naar onze mening het fijnste is van de regio!

Onze kleinschaligheid biedt ruimte voor een persoonlijkere benadering. Evergreen is een echte familie vereniging, veel ouders van onze jeugdleden hebben zelf ooit bij Evergreen gehockeyd of doen dat nog steeds. Wij streven er naar om zowel prestatiegericht als recreatief te zijn. Dat betekent dat wij de teams faciliteren die voor het kampioenschap strijden, maar dat er ook ruimte is voor teams die vooral lekker met elkaar willen sporten.

Wel is het voor ons van groot belang dat de jeugd een goede basis krijgt. Dat doen we door samen te werken met hockeyorganisaties, die ons helpen om goede jeugd trainers in te kunnen zetten. Daarmee investeren we in kwalitatief goede trainingen en in de hockeyvaardigheden van onze jeugd. Hou onze social media in de gaten voor leuke evenementen en kom gerust een keer bij ons langs! Wil je een keer meedoen? Mail dan naar [email protected]
 

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01