header.png
 
 
Accommodatie

WERKZAAMHEDEN AAN BESTRATING

Nieuws afbeelding 9-10-2017 Allen,


Afgelopen week heeft de firma Timmer een groot deel van de gevels en deuren van het kantinegebouw vervangen. De fundering is ook gestabiliseerd en kan er weer een tijdje tegenaan. 


De gevels rondom de toiletgroepen worden aangepakt zodra er meer bekend is van de planning van het kleedkamergebouw. In afwachting daarvan wordt de bestrating alvast aangepakt. De geulen rondom de fundering worden gesloten. De fietsenstalling wordt volledig opnieuw aangelegd en vergroot. Het pad langs veld 1 wordt verbreed. De werkzaamheden beginnen op 10 oktober en zullen minimaal 1 week duren. 


Tijdens de werkzaamheden is de oude fietsenstalling, het pad langs de sloot naar het grasveld, de normale route naar het clubhuis en het pad langs het VanZanden veld richting Schenkeldijk afgesloten. De fietsen kunnen voorlopig gestald worden op de plek waar vroeger de 2 containers stonden en in het grasveldje daarnaast. Vandaar uit kan er omgelopen worden naar het clubhuis. 


Ingesloten een tekening met de omleiding en tijdelijke stalling. De afgesloten gedeeltes zullen met lint worden afgezet.  Er kunnen voor leden onveilige situaties ontstaan tijdens de werkzaamheden. Wij verzoeken daarom  iedereen dringend om weg te blijven bij de werkzaamheden, niet langs de afzettingen te gaan en ook 's avonds niet door het zand en geopende bestrating heen te lopen. Ouders van jongere kinderen worden verzocht dit hun kinderen uit te leggen en er ook op toe te zien dat een en ander wordt nageleefd. 


Namens de accomodatie,

Paul Luijnenburg en Marjorie Kuijper
 
Bijlage Omleiding(1).pdf
 
Ruitenburg  
Rabobank  






Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01