header.png
 
 
App

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE!

Nieuws afbeelding 18-9-2018 Stem op MHV Evergreen!


Met de Rabobank Clubkas Campagne #clubkaswestland kunnen verenigingen en stichtingen in de Westlandse regio (Westland, Maassluis, Hoek van Holland en Maasland) een financiƫle bijdrage verdienen.


Leden van de bank bepalen door middel van stemmen welke vereniging een bijdrage krijgt en hoe hoog dit bedrag is. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger het bedrag. Dit jaar stelt Rabobank Westland een totaalbedrag van maar liefst € 200.000,- beschikbaar! Vraag je familie/kennissen/vrienden ook te stemmen op onze vereniging.


Hoe werkt het? * Leden van de Rabobank ontvangen begin oktober een brief met hun persoonlijke stemcode. *


Heb je een Rabobank rekening maar ben je nog geen lid, meld je dan snel aan via de site van Rabobank Westland (hieraan zijn geen kosten aan verbonden, en je ontvangt eens per kwartaal het Rabobank ledenmagazine). Na je aanmelding ontvang je alsnog per email je stemcode.


Je stem uitbrengen kan vanaf 3 oktober via www.rabobank.nl/westland. Voor meer informatie kan je ook terecht op deze site, en in de kantine van onze vereniging liggen op de 'Rabobank' tafel ook flyers die je kunt meenemen en uitdelen. Laten we proberen om met elkaar zoveel mogelijk stemmen voor onze vereniging te krijgen!


Alle inkomsten uit deze actie zullen worden besteed aan de nieuwbouw van ons clubhuis.

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01