header.png
 
 
Bestuur

MHV Evergreen en Rabobank Westland gaan samenwerking aan!

Nieuws afbeelding 17-9-2020
Op 9 september jl. zetten Gerard van Hoeven namens Rabobank Westland en Paul Luijnenburg als voorzitter van MHV Evergreen hun handtekening op een vierjarige sponsorovereenkomst, waarmee de samenwerking tussen de coöperatieve bank en de hockeyclub bevestigd werd.

Rabobank is sterk verbonden met het lokale verenigingsleven en gelooft in de verbindende kracht van sport. 'Verenigingen vormen een groot sociaal netwerk en zijn daarmee het cement van onze samenleving en van groot belang voor de toekomst', aldus Gerard van Hoeven. 'Daarom ondersteunen wij MHV Evergreen de komende jaren als sponsor bij het faciliteren van de hockeysport in Maassluis en dragen we graag bij aan het realiseren van de ambities van de club en een gezonde sportomgeving.'  

MHV Evergreen is een bloeiende vereniging met zo'n 300 leden. Onlangs werd een nieuw clubhuis gerealiseerd en er ligt een schitterend waterveld. MHV Evergreen kan daarbij niet zonder de steun van sponsoren en is dan ook bijzonder trots dat ook Rabobank het vertrouwen heeft in de club en zowel op financieel als maatschappelijk vlak de samenwerking wil aangaan.


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01