header.png
 
 
Clubnieuws

Lisa app / oude hockeysticks

20-2-2023
Beste spelers en hockeyouders,

Voor wie het nieuws nog niet bereikt heeft: in de week van 6 maart starten we weer met het reguliere trainingsschema. Zaterdag 11 maart staat het eerste speelweekend gepland, elk jeugdteam speelt dan thuis. Komende weken dus een mooi moment om nog even de spelregels (https://www.knhb.nl/kenniscentrum/competities/alles-over-de-spelregels) na te lezen of te checken of alle eventuele schema's (rijden, rusthapje, spelbegeleiding voor onder de D-jeugd) bekend zijn.

LISA Hockey mobiele app
De komende periode zullen we meer via de LISA-app gaan communiceren. Sommige zaken verliepen via coaches in de whatsappgroepen van de teams, maar een plek als de LISA-app biedt een eenvoudige, centrale mogelijkheid tot het vinden van allerlei informatie. Zo kun je bij Club (onderaan het scherm) het laatste nieuws en de agenda vinden. Waar inmiddels twee clinics, de Jongste-Jeugddag en een seizoensafsluiting gepland staan. Ook toont de app notificaties op je telefoon bij nieuwsberichten. Maak je geen zorgen, in dit tijdperk van digitale afleiding houden we dit tot een minimum.

Ook vind je in de LISA-app alle informatie over je eigen team. Trainingstijden, wedstrijddagen en alles wat te maken heeft met de competitie. De app is te vinden in de app store onder de naam LISA Hockey met een blauw logo. Als je niet weet met welk account je moet inloggen, stuur even een mailtje naar [email protected]. Vermeldt hierbij voor welk lid van Evergreen je in wil loggen (bijvoorbeeld je zoon of dochter) of natuurlijk voor jezelf.

Oude (kleine) hockeysticks
We gaan binnenkort flyeren op basisscholen om mensen kennis te laten maken met Evergreen. Hiervoor hebben we sticks nodig die mensen kunnen lenen. Mocht je thuis dus nog een stick hebben waar je van af wil en die nog veilig genoeg is, neem deze dan mee naar Evergreen. Je kunt deze in de gele container met andere hockeysticks stoppen. Let er wel op dat de stick nog bruikbaar is. Enige slijtage is prima maar als er scherpe splinters aan zitten is de stick niet meer geschikt.
Rabobank  

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01