header.png
 
 
Clubnieuws

tenues / de Hockeywinkel

24-2-2023
Beste leden,

Via deze mail willen we jullie op de hoogte brengen dat we zojuist een overeenkomst zijn aangegaan met de Hockeywinkel voor onze clubkleding. Zoals jullie wellicht weten is Jawa waar wij voorheen een contract mee hadden, opgehouden te bestaan en dus zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier. Helaas is het aantal sportzaken in onze regio zeer beperkt, maar we zijn blij dat we tot overeenkomst zijn gekomen met de Hockeywinkel uit Barendrecht.

Het "nieuwe" tenue is nog in ontwikkeling, maar hier vast een aantal opmerkingen over de samenwerking:
  • We gaan voor een "soft" overgang naar Reece shirts, dat wil zeggen dat de nieuwe shirts er precies zo uit komen te zien als de huidige en niet iedereen nieuwe shirts hoeft te kopen.
  • Er is nog een kleine voorraad shirts vanuit Jawa beschikbaar bij de Hockeywinkel, deze kunnen nog besteld/gekocht worden in de winkel in Barendrecht.
  • Hockeywinkel zal een clubsite voor ons aanmaken waarop kleding kan worden besteld. Maar ook bijvoorbeeld acties worden verwerkt voor andere kleding of sticks wanneer ze die hebben.
  • Ze hebben daarnaast een mooie winkel in Barendrecht waar een groot deel van het assortiment te koop is. Adres: Donk 7a, 2991 LE Barendrecht.
  • Er komt ook een sponsormap voor Evergreen als er teams zijn die trainingspakken of andere kleding willen bestellen met een Evergreen logo erop. Vanaf nu mag er alleen maar kleding met Evergreen logo worden besteld bij de Hockeywinkel.
  • Naast onze leverancier is de Hockeywinkel ook een sponsor geworden, dit is een goede zaak voor Evergreen maar betekent onder andere ook dat kleding met Evergreen logo bij hen besteld moet worden.
  • Voor het einde van dit seizoen zal de Hockeywinkel met hun "schoolbus" langskomen om het nieuwe tenue en andere kleding te koop aan te bieden op onze vereniging. Deze datum zal later worden gecommuniceerd.

Gerelateerde nieuwsberichten

Lisa app / oude hockeysticks
Rabobank  

Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01