header.png
 
 
Evenementen

Ouderwets gezellig

10-10-2023

Ouderwets gezellig

Inmiddels is het nieuwe seizoen alweer even van start. Wij vinden het leuk om dit seizoen weer een oude traditie op te starten …… Ouderwets gezellig

 

Wat is ouderwets gezellig?

Naast hard trainen om weer in conditie te komen en je optimaal voor te bereiden op de wedstrijden, is het ook belangrijk om tijd vrij te maken voor gezelligheid met je team. Ouderwets gezellig is daar een leuk moment voor.

Ouderwets gezellig binnen Evergreen wil zeggen dat je na de training met je team op de vereniging eet. Ouderwets gezellig kan alleen aansluitend na je EIGEN training plaatsvinden.

Ouderwets gezellig duurt maximaal 1,5 uur. Train je bijvoorbeeld tot 18.00 uur, dan is ouderwets gezellig om 19.30 uur afgelopen.

 

Hoe organiseer je een Ouderwets gezellig?

Stuur een mail met je verzoek voor jouw Ouderwets gezellig naar [email protected].De barcommissie gaat daarna met jou op zoek naar een datum en tijdstip, waarop jullie een Ouderwets gezellig kunnen houden. De afspraak is pas definitief, NA de bevestiging die je per email krijgt!

Nadat de datum is vastgesteld zal de barcommissie zorgdragen voor de drank en snacks. In overleg kunnen ouders zelf wat meenemen zoals bijv. salades en ijsjes, maar hou het vooral simpel! Restanten van eigen etenswaren dienen na afloop meegenomen naar huis. Dit niet dus niet opgeslagen te worden in de keuken of weggegooid worden in de containers.

 

Voor een Ouderwets gezellig wordt per team (maximaal 15 personen) een kleine bijdrage gevraagd van 25 euro. Hiervoor krijg je een patatje met saus, één snack en oploslimonade of cola/sinas uit een grote fles.

 

Van een team verwachten we dat er voldoende ouders aanwezig zullen zijn om het Ouderwets gezellig te begeleiden. Ouders bedienen zelf de keuken en na afloop helpen de ouders hun kinderen met opruimen en het afspoelen van de borden en glazen. De keuken, bar en kantine dienen schoon achtergelaten te worden. Tafels dienen afgenomen te worden, gebruikte thee- en handdoeken dienen in de wasmand gegooid te worden, en restafval in een plastic zak in de daarvoor bestemde kliko ivm ongedierte. Schoonmaakmiddelen staan in de keuken en fust opslaghok. Meubilair dient teruggezet te worden op de normale plekken.

 

Afsluiten gebeurt in overleg en is vooral afhankelijk van welke dag en of er daarna nog trainingen zijn.

 

Er is een audio installatie aanwezig die voorzien is van bluetooth zodat het mogelijk is om muziek te spelen vanaf een mobiele telefoon. Gebruiksaanwijzing van Bluetooth en Wifi ligt achter de bar.

 

Tot slot:

Wellicht ten overvloede het NIX18 met betrekking tot alcohol is van toepassing, net zoals ‘rookvrije vereniging’. Alcoholgebruik door ouders tijdens Ouderwets gezellig is eveneens niet toegestaan.

 

Veel plezier !!

Gerelateerde nieuwsberichten

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen
 

Agenda

4-10 Fithockey toernooi
Ruitenburg  
Rabobank  


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01