header.png
 
 
Evenementen

Je eigen pompoen voor Halloween bij Evergreen

Nieuws afbeelding 15-4-2024
De eerste bloemetjes komen uit de grond en ook de bomen worden al weer groen: lente! Wie denkt er nu al aan de herfst?? Halloween is een typisch herfstfeest: griezelen langs de deuren, maar ook van een pompoen een lampion of griezelig masker maken. 

Dit jaar kan dat ook bij Evergreen. Kweek je eigen pompoen eerst thuis op in een potje, zet die na 4 weken in de grond bij Evergreen en zie hoe deze in de zomer opgroeit. In de herfst oogsten we om daarna met zā€™n allen een mooi masker of lampion te maken van je eigen pompoen. 

Geef je op bij Monique door op de ophaaldag een kweekpotje, grond, een paar zaadjes en een naamlabeltje op te halen. De mannen van het terrein zorgen voor een mooi plekje waar je in Mei je eigen pompoenplantje kan neerzetten. Als je op de vereniging bent kan je je plantje extra verwennen door een gieter te pakken en water te geven. 

Op woensdag 24 april a.s. staat er een kweekpotje met pompoenzaden, potgrond en een label waarop je je naam kunt schrijven voor je klaar. Het thuis opkweken duurt ongeveer 3-4 weken. De bedoeling is dat we 22 mei a.s. gaan planten. 

In oktober gaan we oogsten en in het clubhuis een mooi griezelig masker of een lampion maken.

Doe je mee?Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01