header.png
 
 
Accommodatie

Nieuwe maatregelen

1-10-2022

LET OP

Nieuwe energie sparende maatregelen, toegang rolluik en maatregelen tegen onnodig openstaande deuren

 
In verband met de hoge energie kosten zijn er maatregelen getroffen om onnodig energiegebruik te vermijden.


1. Het is niet meer mogelijk om de temperatuur van het kleedkamergebouw aan te passen. Deze staat ingesteld op een vaste temperatuur. Knoeien aan de afgesloten thermostaat is ten strengste verboden en zal worden bestraft.

2. In het kantinegebouw gaat de verwarming alleen nog maar aan binnen de afgesproken openingstijden, als er aanwezigheid is en de deur naar het terras is gesloten.

3. Kantine thermostaat mag niet boven de 19 graden worden ingesteld. Bij afsluiten terug op 12 graden zetten (antivorst).

Het rolluik van de keuken kan niet meer geopend worden vanuit de technische ruimte. Het rolluik wordt na het openen van het fusthok 10 minuten vrijgegeven voor gebruik, dus iedereen met een geldige barhoofd tag kan het rolluik openen.


Met enige regelmaat staan de deuren van het fusthok en de technische ruimte onnodig open, dit terwijl daar technische installaties en onze voorraden staan. Deze deuren horen dicht te zijn. Bij het onnodig open laten staan klinkt er in het vervolg een bel. Hoor de bel? Sluit dan de deur(en). Het fusthok mag 10 minuten open staan ivm heen en weer lopen naar de keuken.

 


Contact

Adres
Dr. Albert Schweitzerdreef 431
3146 AP Maassluis
[email protected]

Bankrekeningnummer
3404.79.930
BIC: RABONL2U
IBAN: NL28RABO0340479930
BTW: 8034.65.890.B.01